Home Vereniging Accommodatie Teams Resultaten Jeugd Training Foto's LinksEen selectie uit de voorheen geplaatste nieuwsberichten


Feestavond Groene Jager2 mei 2016, HM
De feestavond met prijsuitreiking van 2016 wordt gehouden op zaterdag 14 mei bij Peters. Daaraan voorafgaande zal er weer worden klootgeschoten (zoals besproken tijdens de jaarlijkse ledenvergadering).
 
Jaarlijkse ledenvergadering14 februari 2016, HM
Dinsdag 15 maart, om 20.30 uur, is de jaarlijkse ledenvergadering van schietvereniging de Groene Jager gepland (in het thuislokaal bij café Peters).
 
Viering 50-jarig bestaan22 juni 2015, HM
Op 4 juli viert de Groene Jager, in besloten kring, het 50-jarig bestaan. We starten 's middags bij CR Peters, gaan daarna kleiduivenschieten, om vervolgens het feest voort te zetten bij Peters.
 
Feestavond dit jaar in teken 50-jarig bestaan9 februari 2015, HM
In 2015 bestaat Schietvereniging de Groene Jager 50 jaar! Dat gaan we medio dit jaar in besloten kring vieren. Hoe we dat doen zal op de jaarlijkse ledenvergadering op 24 maart worden besproken.
 
Bennie tweede bij AK 201229 december 2012, HM
Van 30 november t/m 9 december 2012 werd door Schietvereniging Sint Hubertus te Breedenbroek het Afdelingskampioenschap 2012 (Afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District 2 van de KNSA) georganiseerd. Bennie Bleumink nam met de Berkelschutters deel en werd tweede in de klasse Veteranen H. Zie ook het bericht op schietbondgeb.nl.
 
Bennie nu ook Nederlands Kampioen!1 juli 2012, HM
Op 29 en 30 juni werd op Papendal het Nederlands Kampioenschap voor Luchtwapens 2012 van de KNSA georganiseerd. Bennie Bleumink nam met de Berkelschutters deel en werd eerste in de klasse Veteranen en daarmee dus officieel Nederlands Kampioen! Zie ook het bericht op schietbondgeb.nl.
 
Verslag feestavond 16 juni18 juni 2012, HM
Klootschieten en feestje Op zaterdag 16 juni 2012 werd de jaarlijkse feestavond van sv de Groene Jager gehouden. Gestart werd met klootschieten.

Vanaf 21.00 uur werden we bij café-restaurant Peters ontvangen. Voorzitter Richard reikte ondermeer prijzen uit voor de onderlinge competitie. Later op de avond konden we genieten van een warm en koud buffet.

Hierbij ziet je een aantal foto's van de feestavond. Klik op een foto om vervolgens per foto naar de volgende en terug te bladeren.
 
Bennie nu kampioen LKK 201221 mei 2012, HM
Van 11 t/m 19 mei organiseerde SV Op de Korrel te Bemmel de Landelijke Klasse Kampioenschappen (LKK) voor Luchtwapens 2012 van de KNSA. Bennie Bleumink nam met de Berkelschutters deel en werd eerste in de klasse Veteranen H. Zie ook het bericht op schietbondgeb.nl.
 
Eerste bij R&L Bokaal1 mei 2012, HM
Sv de Groene Jager werd in april winnaar van de R&L Bokaal! Zie ook het bericht van 29 april 2012 op www.schietbondgeb.nl.
 
Bennie nu kampioen DK 201231 maart 2012, HM
Eind februari / begin maart organiseerde Schietsportvereniging SV Strijdlust te Huissen de District Kampioenschappen voor Luchtwapens 2012, binnen District 2 van de KNSA. Bennie Bleumink nam met de Berkelschutters deel en werd eerste in de klasse Veteranen H. Zie ook het bericht op schietbondgeb.nl.
 
Nieuwe leden gezocht25 februari 2012, HM
Het aantal leden van onze schietvereniging (luchtgeweer) is aan de krappe kant; daardoor kunnen we maar 3 teams opstellen. We hebben enkele jeugdleden, maar de gemiddelde leeftijd stijgt met de jaren. We zoeken dan ook nieuwe leden (man/vrouw) die aan de competitie, op donderdagen, mee willen doen. Ervaring met schieten is niet vereist; uiteraard word je begeleid. Ploegen- diensten is geen enkel bezwaar; elke team heeft één of meer reserveschutters.

Schieten is een geweldige sport voor bijvoorbeeld ex-voetballers. Ook junioren, vanaf 12 jaar, zijn van harte welkom! Standaard draaien we mee in de competitie van Schietbond Groenlo-Eibergen-Borculo; jongeren kunnen echter ook (of alleen) meedoen aan een aantal wedstrijden voor jeugd; boven de 60 jaar kan men meedoen aan een competitie opgelegd schieten voor ouderen. Trainen is niet verplicht, maar wel gewenst. Alleen met veel training kom je echt aan de top; onze trainer Bennie Bleumink kan je daarmee helpen.

Belangstellenden zijn welkom op dinsdagavond, vanaf zo'n 19.30 uur, bij café Peters. Het schietseizoen is trouwens wel kort (september tot halverwege april); van april/mei tot en met augustus is de groep schutters die komt trainen klein.
 
Jaarlijkse ledenvergadering25 februari 2012, HM
Dinsdag 20 maart, om 20.30 uur, is de jaarlijkse ledenvergadering van schietvereniging de Groene Jager gepland (in het thuislokaal bij café Peters).
 
Veteraan Bennie kampioen AK 201112 november 2011, HM
Van 1 t/m 8 november 2011 werd door SV Misterweg te Winterswijk het Afdelingskampioenschap 2011 (Afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District 2 van de KNSA) georganiseerd. Bennie Bleumink nam met de Berkelschutters deel en werd eerste in de klasse Veteranen H. Zie ook het bericht op schietbondgeb.nl.
 
Derde bij In-In Automatiseringsbokaal9 september 2011, HM
Sv de Groene Jager werd in september derde bij de In-In Automatiseringsbokaal 2011. Sv Haak en Hoek werd eerste en de 't Keugeltje werd tweede. Zie ook het bericht van 9 september 2011 op www.schietbondgeb.nl.
 
Bennie in bestuur bond12 juni 2011, HM
De nieuwe penningmeester van Schietbond GEB komt uit onze gelederen. Bennie Bleumink werd op de jaarlijkse ledenvergadering van de schietbond in het bestuur opgenomen
 
Verslag feestavond 21 mei22 mei 2011, HM
Rondje klootschieten Op zaterdag 22 mei 2011 werd de jaarlijkse feestavond van sv de Groene Jager gehouden. Gestart werd met klootschieten.

Vanaf 21.00 uur werden we bij café-restaurant Peters ontvangen. Voorzitter Richard reikte ondermeer prijzen uit voor de onderlinge competitie. De familie Peters ontving een bos bloemen voor de goede huisvesting. Later op de avond konden we genieten van een warm en koud buffet.

Hierbij ziet je een aantal foto's van de feestavond. Klik op een foto klikken om vervolgens per foto naar de volgende en terug te bladeren.
 
Te Kiefte-Langelaar-Roosenboom Bokaal 23 april 2011, HM
In de week van 4 t/m 6 april 2011 werd de "Te Kiefte-Langelaar-Roosenboom Bokaal" verschoten bij sv Haak en Hoek. De winnaar is sv Haak en Hoek. Tweede en derde werden de Groene Jagers uit respectievelijk Barchem en Borculo. Zie ook het bericht van 22 april 2011 op www.schietbondgeb.nl.
 
Feestavond Groene Jager 14 april 2011, HM
De feestavond met prijsuitreiking van 2011 wordt gehouden op zaterdag 21 mei bij Peters. Daaraan voorafgaande zal er weer worden klootgeschoten (zoals besproken tijdens de jaarlijkse ledenvergadering).
 
Deelnemers DK 19 maart 2011, HM
Begin maart organiseerde Schietsportvereniging De Linge te Zetten de District Kampioenschappen voor Luchtwapens. Enkele schutters van de Groene Jager namen via de Berkelschutters deel; Bennie Bleumink werd met zijn team eerste in de H-klasse. Zie ook het bericht van 19 maart 2011 op schietbondgeb.nl.
 
AK 2010 28 november 2010, HM
Van 15 t/m 21 november werd door SSV de Berkelschutters uit Borculo het Afdelingskampioenschap 2010 (Afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District 2 van de KNSA) georganiseerd. Enkele schutters van de Groene Jager namen via de Berkelschutters deel; Robert Assinck werd eerste in de B-klasse. Zie ook het bericht van 28 november 2010 op www.schietbondgeb.nl.
 
Derde bij In-In Automatiseringsbokaal 5 september 2010, HM
Sv de Groene Jager werd afgelopen week derde bij de In-In Automatiserings- bokaal 2010. Sv HSV werd eerste en de Groene Jager Barchem werd tweede. Zie ook het bericht van 5 september 2010 op www.schietbondgeb.nl.
 
Hillen1 juli 2010, HM
Willy Hillen Schietsport is onlangs verhuisd uit Winterswijk. Het nieuwe adres is Eisenhowerstraat 4 in Zieuwent; telefoon 0544-487815.
 
Groep Staring6 juni 2010, HM
Op 30 juni komen er 3 groepen, van telkens 12 scholieren, van het Staring College uit Borculo, schieten vanuit hun jaarlijkse activiteitendag. De vernieuwde luchtgeweren komen daarbij mooi van pas. We hopen dat we er wat leden aan overhouden en dat we sommigen dus in september terugzien.
 
Aanpassing website6 juni 2010, HM
Deze website is gemoderniseerd met behulp van Ruben, de zoon van de webmaster, die er zijn maatschappelijke stage aan heeft besteed. Er was een aanpassing nodig omdat gebruik werd gemaakt van framesets en frames, hetgeen door sommige browsers niet wordt ondersteund. Dat hebben we aangegrepen om ook de layout aan te passen, hetgeen een wat moderner smoeltje oplevert. Met name de openingspagina en de menu's zijn behoorlijk rigoreus aangepakt; onderdelen van andere pagina's volgen later.
 
Verslag feestavond 29 mei 30 mei 2010, HM
Rondje klootschieten Op zaterdag 29 mei 2010 werd de jaarlijkse feestavond van sv de Groene Jager gehouden. Gestart werd met klootschieten.

Vanaf 21.00 uur werden we bij café-restaurant Peters ontvangen. Voorzitter Richard reikte ondermeer prijzen uit voor de onderlinge competitie. De familie Peters ontving een bos bloemen voor de goede huisvesting. Later op de avond konden we genieten van een warm en koud buffet.

Hierbij ziet je een aantal foto's van de feestavond. Klik op een foto klikken om vervolgens per foto naar de volgende en terug te bladeren.
 
Deelnemers LKK30 mei 2010, HM
De leden van SSV de Berkelschutters namen in de week van Hemelvaart deel aan de Landelijke Klasse Kampioenschappen (LKK), georganiseerd door SV Op de Korrel te Bemmel. Hierbij werd ook het Nederlands Kampioenschap (NK) voor teams gehouden. Een 5-tal schutters van de Groene Jager nam via de Berkelschutters deel; Henk Memelink werd met zijn team derde in de A-klasse.
 
Aanschaf geweren dankzij donatie 1 mei 2010, HM
Dankzij de donatie door het Fonds 1819 hebben wij, via sv Diabolo, 3 tweedehands luchtgeweren aan kunnen schaffen. Het betreft twee exemplaren van het type Feinwerkbau 600 en een Feinwerkbau 601. Hiermee hebben we relatief gezien een behoorlijke moderniseringsslag gemaakt. Tevens hebben we een betere geweerkast aangeschaft.
 
Winnaar Peters-bokaal30 april 2010, HM
Eind maart 2010 werd bij sv de Groene Jager BARCHEM voor de derde keer de "Cafe Restaurant Peters Bokaal" verschoten. Wij van Schietvereniging de Groene Jager te Borculo wisten opnieuw deze beker te winnen! Omdat het nu alweer de derde keer is mogen we de beker houden. De totale uitslag van deze bekerwedstrijd vind je op de website van Schietbond GEB.
 
Winnaars GEB-competitie12 april 2010, HM
Koen in de prijzen Het derde team van sv de Groene Jager werd tweede in de C-klasse van competitie seizoen 2009-2010 van Schietbond GEB. Rudy Assinck werd persoonlijk tweede in de A-klasse; Koen Gotink werd derde in de C-klasse.
 
Welkome donatie door Fonds 1819 31 maart 2010, HM
Op 30 maart ontvingen we een welkom antwoord op een aan het Fonds 1819 verzonden brief. Het Fonds 1819 (ontstaan uit een fusie van lokale SNS-banken) doneert namelijk 1000 euro voor de aanschaf van 2 (tweedehands) luchtgeweren voor de vereniging. Dit is zeer welkom, want de huidige verenigingsgeweren zijn op 2 na zeer oud en aan vervanging toe.

Nu wordt het waarschijnlijk nog een hele uitdaging om binnen enkele maanden aan goede tweedehands geweren te komen, want wapenhandelaren blijken er praktisch geen tweedehands te hebben staan.
 
Feestavond Groene Jager 31 maart 2010, HM
De feestavond met prijsuitreiking van 2010 wordt gehouden op zaterdag 29 mei bij Peters. Daaraan voorafgaande zal er weer worden klootgeschoten (zoals besproken tijdens de jaarlijkse ledenvergadering).
 
Deelnemers DK28 februari 2010, HM
In februari organiseerde Schietsportvereniging Strijdlust te Huissen de District Kampioenschappen voor Luchtwapens 2010. Een 5-tal schutters van de Groene Jager nam via de Berkelschutters deel; Bennie Bleumink werd met zijn team derde in de H-klasse.
 
Ledenvergadering 8 februari 2010, HM
Dinsdag 16 maart, om 20.30 uur, is de jaarlijkse ledenvergadering van schietvereniging de Groene Jager gepland (in het thuislokaal bij café Peters).
 
Steun mijn club 3 januari 2010, HM
Sinds enige tijd bestaat de website Steunmijnclub.nl. Dat is een landelijk initiatief met als doelstelling clubs en verenigingen zoals Schietvereniging De Groene Jager, helemaal gratis te laten meeprofiteren van de vele aankopen die tegenwoordig worden gedaan via internet. Je kunt, wanneer je iets koopt bij een webwinkel (bijvoorbeeld bij Wehkamp), onze club daar kosteloos mee sponsoren.

Kijk bij Steun mijn club!, hier links, voor meer uitleg. Klik op het logo van Steun mijn club om direct naar ons deel van Steunmijnclub.nl te gaan.

Je ziet er trouwens niet in één keer alle mogelijk webwinkels. Tik daarom bij 'Zoek een webwinkel:' een deel van de naam van de website in (bijvoorbeeld 123 voor 123inkt.nl of media voor mediamarkt.nl) of bekijk via het menu 'Categorien' (bovenin het scherm) alle mogelijke webwinkels. Kies daar een categorie zoals 'Media en software' of 'Elektronica en telecom' of 'Reizen' en maak dan een volgkeuze.
 
Martijn prijswinnaar AK 2009 1 januari 2010, HM
In november 2009 werd door SV 't Gouden Oog te Harreveld het Afdelings-Kampioenschap van afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District II van de KNSA georganiseerd. Martijn Temmink van sv de Groene Jager nam via Schietsport-
vereniging De Berkelschutters deel aan het AK en werd eerste in de klasse
Heren Junioren-A.
 
Nu de Te KLR-bokaal gewonnen! 15 september 2009, HM
De uitslag van de Te Kiefte-Langelaar-Roosenboom-bokaal is bekend. SV de Groene Jager heeft voor het eerst deze wisselbeker gewonnen! We hebben maar liefst 11,365 gemiddeld gescoord. Na het voorgaande seizoen te hebben afgesloten met de Peters Bokaal hebben we zo een hele goede start gemaakt. Zie ook uitslagen van bekerwedstrijden.
 
Robert prijswinnaar LIGA 5 juni 2009, HM
Robert Assinck van sv de Groene Jager is ook lid van SSV de Berkelschutters en werd in de LIGA-competitie persoonlijk tweede in de klasse B. Zie het nieuwsbericht van 28 mei op www.schietbondgeb.nl voor meer informatie.
 
Verslag feestavond 23 mei 24 mei 2009, HM
Marcel in actie Op zaterdag 23 mei 2009 werd de jaarlijkse feestavond van sv de Groene Jager gehouden. Gestart werd met klootschieten.

Vanaf 21.00 uur werden we bij café-restaurant Peters ontvangen. Voorzitter Richard reikte ondermeer prijzen uit voor de onderlinge competitie. De familie Peters ontving een bos bloemen voor de goede huisvesting. Later op de avond konden we genieten van een warm en koud buffet.

Hierbij ziet je een aantal foto's van de feestavond. Klik op een foto klikken om vervolgens per foto naar de volgende en terug te bladeren.
 
LKK 23 mei 2009, HM
De leden van SSV de Berkelschutters namen in de week van Hemelvaart deel aan de Landelijke Klasse Kampioenschappen (LKK) te Wezep. Hierbij werd ook het Nederlands Kampioenschap (NK) voor teams gehouden. Arjan Harbers van sv de Groene Jager is ook lid van SSV de Berkelschutters en werd met zijn team eerste in de klasse Junioren A. Zie het nieuwsbericht van 23 mei op www.schietbondgeb.nl voor meer informatie.
 
Weer de Peters Bokaal gewonnen! 5 mei 2009, HM
De uitslag van de Cafe Restaurant Peters Bokaal 2009 is bekend. SV de Groene Jager heeft voor de tweede keer achter elkaar deze wisselbeker gewonnen! Hiermee maken we opnieuw een minder goede competitie goed. Zie ook uitslagen van bekerwedstrijden.
 
Dick prijswinnaar CosVo-competitie 11 april 2009, HM
Dick Griffioen van sv de Groene Jager heeft voor het derde seizoen deelgenomen aan de CosVo-competitie (opgelegd schieten voor ouderen van Schietbond GEB). In het seizoen 2008-2009 werd Dick eerste in Groep 3! De prijs zal hem worden uitgereikt op de feestavond van de schietbond (50-jarig jubileum!) op 25 april bij HCR Prinsen te Haarlo. Voor de uitslag zie de website Schietbond GEB.
 
Koen eerste bij de Nieuwe Schutters 11 april 2009, HM
Koen Gotink van SV de Groene Jager is eerste geworden in de klasse Nieuwe Schutters van de competitie van Schietbond GEB. De prijs zal hem worden uitgereikt op de feestavond van de schietbond (50-jarig jubileum!) op 25 april bij HCR Prinsen te Haarlo. Voor de uitslag zie de website Schietbond GEB.
 
Teams competitie 2009-2010 10 april 2009, HM
Er is een concept-indeling voor de teams voor het seizoen 2009-2010 gemaakt; zie Teams. Door een gebrek aan leden zullen we het met 3 teams moeten doen. Dat heeft wel het voordeel dat er geen team meer met 3 man op pad moet.

We zoeken nog steeds nieuwe leden die in de competitie mee kunnen draaien (ervaring met schieten is niet vereist en ploegendiensten is geen bezwaar; hoe meer reserves per team hoe beter). Ook jeugd- en oudere leden zijn van harte welkom.
 
Feestavond Groene Jager 15 maart 2009, HM
De feestavond met prijsuitreiking van 2009 wordt gehouden op zaterdag 23 mei bij Peters. Daaraan voorafgaande zal er weer worden klootgeschoten (zoals besproken tijdens de jaarlijkse ledenvergadering).
 
Foto's jeugdtoernooi SIJS 3 januari 2009, HM
Koen Gotink van sv de Groene Jager nam op 28 december deel aan een jeugd-wedstrijd van SV SIJS uit Slangenburg bij Doetinchem. Zie hier de uitslag. Koen werd vierde in de klasse Jeugd Opgelegd.
 
Groene Jager op Berkellandtv.tv 3 januari 2009, HM
In december 2008 werd door een filmer van www.berkellandtv.tv (onverwacht), een interview gehouden met voorzitter Richard Harbers van sv de Groene Jager. De opname is te zien op www.berkellandtv.tv onder Videobeelden en de link 'Oproep door schietvereniging de groene jager Borculo'. Martijn Temmink, Bennie Bleumink en Henk Memelink komen nog even oefenend in beeld.
 
Prijswinnaars AK 10 december 2008, HM
Van 25 november t/m 3 december 2008 werd door SV 't Gouden Oog te Harreveld het AfdelingsKampioenschap voor de afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District II van de KNSA georganiseerd. Enkele schutters van sv de Groene Jager schieten ook bij Schietsportvereniging De Berkelschutters en vielen in de prijzen. Robert Assinck werd eerste in de A-klasse. Arjan Harbers werd tweede in de klasse Junioren-A. Bennie Bleumink werd met zijn team derde in de H-klasse. Robert werd met zijn team eerste in de A-klasse. Martijn Temmink werd met zijn team eerste in de klasse Junioren-A (Arjan deed daar niet aan mee).
 
Koen weer in de prijzen 30 november 2008, HM
Koen Gotink van SV de Groene Jager werd op 30 november tweede in de klasse Junioren-C Opgelegd tijdens het Open Jeugdtoernooi 2008 van SSV de Berkelschutters. Het toernooi werd gehouden in de accommodatie van SV Diabolo te Borculo.
 
Website Peters 26 augustus 2008, HM
Café-Restaurant Peters beschikt nu ook over een eigen website: www.petersborculo.nl. Het bijbehorende e-mailadres is info@petersborculo.nl.
 
Verslag feestavond 31 mei 5 juni 2008, HM
Clemens van team 2 in actie Op zaterdag 31 mei 2008 werd de jaarlijkse feestavond van sv de Groene Jager gehouden. Gestart werd met klootschieten.

Vanaf 21.00 uur werden we bij café-restaurant Peters ontvangen. Voorzitter Richard reikte ondermeer prijzen uit voor de onderlinge competitie. Ook waren er aanmoedigingsprijsjes voor de jeugdleden.

Koen in de prijzen Voor de webmaster was er een attentie voor zijn werkzaamheden voor de vereniging en voor de bond. Voor zijn echtgenote was er een bos bloemen; evenals voor de familie Peters ivm de goede huisvesting. Later op de avond konden we genieten van een warm en koud buffet.

Hierbij ziet je een aantal foto's van de feestavond. Je kunt op een foto klikken om vervolgens per foto
naar de volgende en terug te bladeren.
 
Dick prijswinnaar CosVo-competitie 1 juni 2008, HM
Dick Griffioen van sv de Groene Jager heeft voor het tweede seizoen deelgenomen aan de CosVo-competitie (opgelegd schieten voor ouderen van Schietbond GEB). In het seizoen 2007-2008 werd Dick tweede in Groep 3!
Voor de uitslag zie de website Schietbond GEB.
 
LKK 18 mei 2008, HM
De leden van SSV de Berkelschutters namen in de week van Hemelvaart deel aan de Landelijke Klasse Kampioenschappen (LKK) te Wezep. Hierbij werd ook het Nederlands Kampioenschap (NK) voor teams gehouden. Arjan Harbers van sv de Groene Jager is ook lid van SSV de Berkelschutters en werd met zijn team eerste in de klasse Junioren A. Martijn Temmink van sv de Groene Jager nam ook deel en werd met zijn team tweede bij de Junioren B. Zie het nieuwsbericht van 14 mei op www.schietbondgeb.nl voor meer informatie.
 
110 jarig bestaan en 12,5 jaar getrouwd 24 augustus 2008, HM
Alle leden van sv de Groene Jager worden uitgenodigd voor een receptie van Robert en Anja Peters. Op zondag 14 september vieren ze vanaf 15 uur dat ze 12,5 jaar getrouwd zijn. Tevens wordt dan het 110 jarig bestaan van Café-Restaurant Peters gevierd.
 
Teams competitie 2008-2009 11 juni 2008, HM
De teams voor het seizoen 2008-2009 zijn nagenoeg hetzelfde als die van het vorige seizoen, zie Teams. Eind volgend seizoen zullen een paar jeugdleden in moeten stromen of beter nog, moeten we er enkele leden bij hebben. Het aantal leden is nu aan de krappe kant waardoor we net 4 teams op kunnen stellen. Daarbij gaat het eerste met slechts 3 man op stap. Daarnaast is al bekend dat een schutter eind volgend seizoen zal stoppen vanwege zijn verhuizing.

We zoeken dan ook nieuwe leden die in de competitie mee kunnen draaien (ervaring met schieten is niet vereist en ploegendiensten is geen bezwaar; hoe meer reserves per team hoe beter). De gemiddelde leeftijd van de huidige leden is rond de 40. Het aantal jeugdleden is nu wel op het gewenste peil; maar daar zullen er de komende jaren enkele van doorstromen naar de senioren. Ook junioren zijn dus welkom!
 
Persoonlijke resultaten GEB-competitie 18 april 2008, HM
De persoonlijke klassewinnaars van de GEB-competitie zijn bekend. Helaas viel er maar één Groene Jager in de prijzen, namelijk Yavuz die tweede werd in de B-klasse. Helaas werden er met de teams weer geen prijzen behaald. Voor de uitslag zie de website Schietbond GEB.
 
Feestavond 31 mei 2008 18 april 2008, HM
Op zaterdag 31 mei wordt de jaarlijkse feestavond van sv de Groene Jager gehouden. Vanaf 19.00 uur starten we met klootschieten op de Slaapweg. Vanaf 20.45 uur gaan we verder bij café Peters.
 
Peters Bokaal gewonnen! 9 april 2008, HM
De uitslag van de Cafe Restaurant Peters Bokaal 2008 is bekend. SV de Groene Jager heeft deze nieuwe wisselbeker gewonnen! Hiermee maken we een minder goede competitie toch weer goed. Nog meer goed nieuws is dat we de Hasselo (wissel) Beker mogen houden. Zie ook uitslagen van bekerwedstrijden.
 
Ledenvergadering 9 maart 2008, HM
Dinsdag 25 maart, om 20.30 uur, is de jaarlijkse ledenvergadering van schietvereniging de Groene Jager gepland (in het thuislokaal bij café Peters).
 
Peters Bokaal bij de Groene jager 9 maart 2008, HM
Peters Borculo Grolsch De Cafe Restaurant Peters Bokaal 2008 is de opvolger van de Grolsch Bokaal welke definitief door ons werd gewonnen.

De eerste Peters Bokaal wordt bij ons gehouden (Café Peters) en wel van maandag 31 maart t/m donderdag 3 april 2008. Er kan worden geschoten vanaf 19.00 uur. De opkomst per vereniging moet minimaal 50% zijn (meer mag, tot een maximum van 20 schutters). Deze beker wordt verschoten om het aantal geschoten punten per vereniging. De scores van de hoogste schutters, van het minimum verwachte aantal, tellen mee. Geschoten wordt:
  • Op ma 31 maart: Kr. Eibergen (11*), Barchem (9*) en Overkamp (7*);
  • Op di 1 april: HSV (13*) en Diabolo (15*);
  • Op wo 2 april: 't Keugeltje (5*), Kr. Groenlo (13*) en Haak en Hoek (13*);
  • Op do 3 april: Kerkloo (11*), Sios (10*) en Gr. Jager Borculo (9*).
 
Prijswinnaars DK 2008 te Borculo 9 maart 2008, HM
Van 13 t/m 23 februari organiseerde Schietsportvereniging de Berkelschutters in Borculo de District Kampioenschappen voor Luchtwapens 2008. Het gaat om district 2, één van de 4 districten van de landelijke schietbond KNSA. Een 5-tal schutters van de Groene Jager nam via de Berkelschutters deel; 3 van hen vielen met de teams in de prijzen: Robert, Arjan en Martijn.
 
Prijswinnaars AK 2007 te Bemmel 19 november 2007, HM
Van 14-17 november werd in Bemmel het AK 2007 gehouden. Een 5-tal schutters van de Groene Jager nam via schietsportvereniging de Berkel-
schutters deel. Enkele schutters vielen in de prijzen: Arjan werd tweede in de klasse Junioren A en Martijn werd tweede in de klasse Junioren B. De uitslag van het AK vind je www.schieten.net. Meer informatie met alle overige winnaars zie je op de website van Schietbond GEB.
 
De Groene Jager 1e Hasselo-beker 22 september 2007, HM
In de week van 3 tot en met 7 september 2007 werd de "Schilderwerken Hasselo" beker verschoten bij sv Kerkloo. Schietvereniging de Groene Jager werd daar net als het voorgaande jaar eerste! De uitslag van deze bekerwedstrijd vind je op de website van Schietbond GEB.
 
Verslag feestavond 2 juni 3 juni 2007, HM
Richard in de prijzen Op zaterdag 2 juni 2007 werd de jaarlijkse feestavond van sv de Groene Jager gehouden. Gestart werd met klootschieten. Vanaf 21.00 uur werden we bij café-restaurant Peters ontvangen. Voorzitter Richard reikte ondermeer prijzen uit voor de onderlinge competitie (waarvan één aan zichzelf). Ook waren er aanmoedigingsprijsjes voor de jeugdleden. Later op de avond konden we genieten van een warm en koud buffet.

Hierbij ziet je een aantal foto's van de feestavond. Je kunt op een foto klikken om vervolgens per foto naar de volgende en terug te bladeren.
 
Arjan Harbers derde op het LKK 23 mei 2007, HM
De leden van SSV de Berkelschutters namen in de week van Hemelvaart deel aan de Landelijke Klasse Kampioenschappen (LKK) te Wezep. Hierbij werd ook het Nederlands Kampioenschap (NK) voor teams gehouden. Arjan Harbers van sv de Groene Jager is ook lid van SSV de Berkelschutters en werd daarmee 3e bij de Junioren A (de zwaarste junioren klasse). Arjan werd met zijn team tweede in diezelfde klasse. Martijn Temmink van sv de Groene Jager nam ook deel en werd met zijn team derde bij de Junioren B. Zie het nieuwsbericht van 21 mei op www.schietbondgeb.nl voor meer informatie en foto's.
 
Feestavond 2 juni 23 mei 2007, HM
Herinnering: op zaterdag 2 juni wordt de jaarlijkse feestavond van sv de Groene Jager gehouden. Vanaf 19.00 uur starten we met klootschieten op de Slaapweg. Vanaf rond 20.45 uur gaan we verder bij café Peters.
 
Bennie Bleumink in de prijzen 10 mei 2007, HM
Op zondag 10 mei werd bij sv Diabolo de finale voor de GEB Trofee gehouden. Bennie Bleumink van sv de Groene Jager werd tweede! Zie het nieuwsbericht van 10 mei op www.schietbondgeb.nl voor meer informatie en foto's.
 
Mike en Jorre in de prijzen 10 mei 2007, HM
Jorre en Mike
Op zondag 6 mei werd bij sv Diabolo de finale voor de GEB Jeugd Trofee gehouden.

Enkele leden van schietvereniging de Groene Jager vielen in de prijzen. Mike Stegeman werd tweede, Jorre Vedder (blauwe trui) werd zevende.

Zie het nieuwsbericht van 10 mei op www.schietbondgeb.nl voor meer informatie en foto's.
 
Grolsch bokaal nu van ons 7 mei 2007, HM
Overhandiging Grolsch bokaal Oogst 2006-2007
De uitslag van de 'Grolsch bokaal' is bekend. De wisselbokaal is voor de derde keer gewonnen door sv de Groene Jager!

Wij mogen de bokaal dan ook houden. Tweede werd sv Diabolo, derde sv HSV. Op de linkerfoto kreeg Henk op 28 april de Grolsch bokaal plus wisselbokaal overhandigd. Op de rechterfoto zie je Robert met de oogst van het seizoen 2006-2007. Naast de 2 gewonnen bekerwedstrijden staan hier ook de 2 persoonlijk gewonnen bekers van Martijn en Yavuz. Zie ook uitslagen van bekerwedstrijden.
 
Persoonlijke resultaten GEB-competitie 16 april 2007, HM
De persoonlijke klassewinnaars van de GEB-competitie zijn bekend. Martijn werd derde in de B-Klasse, Yavuz werd derde in de klasse nieuwe schutters. Helaas werden er met de teams dit keer geen prijzen behaald. Het vierde team kwam ondanks goede resultaten in de tweede helft van de competitie tot een vijfde plek. Voor de uitslag zie de website Schietbond GEB.
 
Kort verslag ledenvergadering 2007 26 maart 2007, HM
Op 20 maart werd de jaarlijkse ledenvergadering van sv de Groene Jager gehouden. Enkele nieuwsfeiten: Bennie viert op 15 april zijn 50e verjaardag > de leden en partners worden uitgenodigd; de contributie wordt met ingang van 2007 verhoogd naar 60 euro per jaar voor 18 jaar en ouder c.q. 30 euro voor junioren; de volgende obligaties zijn uitgeloot: 25, 49, 4, 21, 43 en 36 > wordt verrekend met de contributie van 2007 (enkele leden geven het terug aan de vereniging); men is enthousiast over het logo voor de vereniging > de mogelijkheid om shirts er mee te bedrukken wordt bekeken > Daniël, de maker, kan een attentie tegemoet zien; mogelijk schieten we het seizoen 2007-2008 toch met maar 3 teams ofwel er moet zich nog een seniorlid aanmelden; de feestavond is dit jaar op 2 juni; eind april zal er worden geschilderd bij de banen en zal de verlichting worden verbeterd.
 
Prijswinnaars DK 2007 te Zetten 27 februari 2007, HM
In februari werd in Zetten (Betuwe) het DK 2007 gehouden. Een aantal schutters van de Groene Jager nam via schietsportvereniging de Berkelschutters deel. Enkele schutters vielen in de prijzen: Henk werd tweede in de A-klasse. Met de teams vielen in de prijzen Henk, Bennie en Arjan. Bennie mocht zelfs deelnemen aan de finale waarbij hij achtste werd. Daardoor was Bennie ook nog te zien in een uitzending over Dick Boschman op TV Gelderland. Meer hierover vind je op de website van Schietbond GEB.
 
Ledenvergadering 17 februari 2007, HM
Dinsdag 20 maart, om 20.30 uur, is de jaarlijkse ledenvergadering van schietvereniging de Groene Jager gepland (in het thuislokaal bij café Peters).
 
Logo vereniging 16 december 2006, HM
Op 12 december heeft Daniël ten Holder de uitgewerkte versie van het logo voor schietvereniging de Groene Jager gepresenteerd (zie hier boven). Er werd gekeurd en op details een besluit genomen over bepaalde kleurtinten. Daniël (een kennis van enkele leden uit Lichtenvoorde) maakt een versie in het klein bijvoorbeeld voor op schietkaarten en in het groot voor bijvoorbeeld op de website, briefpapier en eventueel een t-shirt of zo. Wij danken Daniël voor alle tijd en energie die hij heeft gestopt in het maken van het nieuwe logo.
 
Resultaten competitie 16 december 2006, HM
In de competitie van schietbond GEB gaat het met sv de Groene Jager niet zo goed. Alle teams staan in hun competitie onderaan, zie de stand op de website van schietbond GEB. Dit heeft ook te maken met het krappe aantal leden. Het eerste team heeft een risico genomen door met 3 schutters de competitie in te gaan. Er wordt eigenlijk best wel goed geschoten, standaard is het echter zo dat men met 4 man schiet waarvan de slechste score afvalt > een mindere score in het eerste team wordt dus nooit opgevangen door een ander. Ook het vierde team moet te vaak met 3 man (soms zelfs met 2) op pad.

We zoeken dan ook nog steeds nieuwe leden (vanaf zo'n 15 jaar) die in de competitie mee kunnen draaien (ervaring met schieten is niet vereist). Het aantal jeugdleden is trouwens wel op het gewenste peil.
 
Prijswinnaars AK 2006 te Hengelo Gld 16 december 2006, HM
In de eerste helft van december werd in Hengelo Gld het AK 2006 gehouden. Een aantal schutters van de Groene Jager nam via schietsportvereniging de Berkelschutters deel. Enkele schutters vielen in de prijzen: Henk werd tweede in de A-klasse en Arjan werd tweede in de klasse Junioren A. De uitslag van het AK vind je op de website van Schietbond GEB.
 
Prijswinnaar jeugdtoernooi Berkelschutters 16 december 2006, HM
Op 24 en 26 november 2006 werd het jeugdtoernooi van SSV de Berkelschutters, in samenwerking met SV Diabolo, gehouden. Arjan Harbers van schietvereniging de Groene Jager werd daar derde in de klasse Junioren A. De uitslag van het jeugdtoernooi vind je op de website van Schietbond GEB.
 
Bennie volgt cursus 16 december 2006, HM
Onze jeugdtrainer en begeleider Bennie Bleumink volgt momenteel via SSV de Berkelschutters een cursus Basistrainer bij de KNSA in Enschede.
 
De Groene Jager eerste bij Hasselo-beker 11 september 2006, HM
In de week van 4 tot en met 8 september 2006 werd de "Schilderwerken Hasselo" beker verschoten bij sv Sios te Rekken. Schietvereniging de Groene Jager werd daar eerste! De uitslag van deze bekerwedstrijd vind je op de website van Schietbond GEB.
 
Schilderwerken Hasselo beker 19 augustus 2006, HM
Van 4 tot en met 8 september 2006 is het weer zover. Dan mogen wij voor de 3e keer 'opdraven' voor de beker 'Schilderwerken Hasselo'. De wedstrijd vindt dit plaats bij sv SIOS te Rekken! Men kan telkens vanaf 19.00 uur schieten (pasje GEB verplicht). Het gaat om het behalen van winstpunten (maximaal 15) ten opzichte van het gemiddelde van het seizoen 2005-2006. Wij zijn zelf dinsdag 5 september aan de beurt. Er moeten minimaal 9 schutters van de Groene Jager meedoen.
 
Start competitie GEB 19 augustus 2006, HM
De competitie van de GEB gaat in de week van 11 tot en met 15 september van start. Zie ook Competitie GEB.
 
Start training 19 augustus 2006, HM
Onder leiding van Bennie Bleumink en Arjan Harbers gaat de jeugdtraining weer van start. Met ingang van 22 augustus is er elke dinsdagavond training voor de jeugd van 19.00 tot 20.00 uur. Zie ook Training.
 
Team-indeling 2006-2007 21 juli 2006, HM
In het menu Teams zie je de nieuwe team-indeling voor de GEB-competitie.
 
Feestavond 27 mei 29 mei 2006, HM
Op zaterdag 27 mei 2006 werd de jaarlijkse feestavond van sv de Groene Jager gehouden. Vanwege het slechte weer werd het klootschieten afgelast. Vanaf 20.00 uur werden we bij café-restaurant Peters ontvangen. Het eerste uur werd het gezellig gemaakt in het café, waarbij we nog wat meekregen van de oefenwedstrijd Nederland-Kameroen op het grote scherm. Vanaf de rust werd de avond voortgezet in de kleine zaal. Voorzitter Richard reikte ondermeer enkele prijzen uit voor de onderlinge competitie. Ook waren er aanmoedigingsprijsjes voor de nieuwe leden Dion, Koen, Nick en Yavuz. Helaas was alleen Nic aanwezig. Later op de avond konden we genieten van een warm en koud buffet.

Hierbij ziet je wat foto's van de feestavond. Je kunt op een foto klikken om vervolgens per foto naar de volgende en terug te bladeren.
 
Martijn wint GEB Trofee 12 mei 2006, HM
Een van onze jeugdleden, Martijn Temmink, heeft de GEB Trofee gewonnen. Goede tweede werd een andere Groene Jager, Clemens Harbers. Onze jongens hebben het dus weer goed gedaan. De uitslag komt binnenkort beschikbaar via de website van Schietbond GEB.
 
Feestavond/prijsuitreiking 27 mei 12 mei 2006, HM
Het schietseizoen zit er voor de meeste schutters weer op. Dat vieren we altijd rond eind mei. Tijdens de ledenvergadering is besloten wederom te gaan klootschieten. De start van het klootschieten is om 19.00 uur op het bekende parcours aan de Slaapdijk. Daarna, vanaf circa 21.00 uur, gaan wij naar Peters. Daar zullen ook de prijzen van de onderlinge competitie worden uitgereikt.
 
Sportief uitje leden 5 mei 2006, HM
Op initiatief van Henry heeft een aantal leden van sv de Groene Jager op 29 april een sportief uitje gemaakt naar schietcomplex Jaspers te Winterswijk. Omdat het uitje samenviel met Koninginnedag en er wat weinig ruchtbaarheid aan was gegeven, was de deelname niet echt groot (5 man).
Normaal schieten wij alleen met luchtgeweer. De deelnemers aan het schietuitje hebben met zwaar geschut kunnen 'knallen' en waren dan ook zeer enthousiast. Hierna zie je wat foto's die Arjan met zijn mobieltje heeft gemaakt. Klik hier om te bladeren door de foto's. Je kunt op een foto klikken om vervolgens per foto naar de volgende en terug te bladeren.
 
We hebben versterking gekregen 5 mei 2006, HM
In maart is er weer een berichtje voor ledenwerving in de streekbladen verschenen. We hebben er nu 3 leden bij, in de leeftijd van 11 tot 17 jaar. We zijn verheugd weer 4 teams op te kunnen stellen in de nieuwe competitie.
 
Nog steeds behoefte aan nieuwe leden!!!! 18 februari 2006, HM
Het nieuwsbericht van september 2005 heeft enkele jeugdige schutters opgeleverd. Er is echter nog dringend behoefte aan versterking bij de senioren. Ons oudste lid denkt er aan, na 40 jaar, te stoppen met schieten. Een ander lid is door gewijzigde werktijden op schietavonden verhinderd.

Mocht je interesse hebben voor een kennismaking met onze vereniging, neem dan contact op met voorzitter Richard Harbers (tel. 0545-274024) of secretaris Henk Memelink (tel. 0545-274435). Kom je niet graag alleen, neem dan je buurman of vriend(en) mee! Uiteraard zijn ook dames welkom.
 
Ledenvergadering 2006 18 februari 2006, HM
Dinsdag 28 februari, om 20.30 uur is de jaarlijkse ledenvergadering van schietvereniging de Groene Jager gepland (in het thuislokaal bij café Peters).
 
Nieuwe leden 8 oktober 2005, HM
Eind september 2005 heeft in Berkelland Nieuws (Wegwijzer voor Borculo) en de Borculose editie van Achterhoek Nieuws een persbericht gestaan. Doel was om weer eens de aandacht te vestigen op sv de Groene Jager. Onze vereniging is immers bij velen onbekend. Maar het belangrijkste was uiteraard om nieuwe leden aan te trekken. Het berichtje heeft effect gehad. Enkele junioren zijn lid geworden. Wij hopen dat enkele senioren hun belangstelling ook omzetten in het lidmaatschap.

Mocht je na het lezen van dit persbericht en het bekijken van deze website ook zin hebben om eens te komen kijken op dinsdagavond, neem dan svp contact op met één van de bestuursleden genoemd in het persbericht.
 
Dick deelnemer COSVO 9 juni 2005, HM
Dick Griffioen is enkele jaren terug gestopt met schieten. Hij was nog wel donateur. Dick heeft zich nu echter aangemeld voor de competitie opgelegd schieten voor ouderen van schietbond GEB. Zie ook de website Schietbond GEB voor meer informatie over de COSVO competitie. Dick is onze eerste deelnemer aan deze competitie.
 
Nog meer foto's van de feestavond 9 juni 2005, HM
Van Arjan Harbers en zijn moeder, Karin, kregen we nog meer foto's van de feestavond. Ook deze zijn opgenomen onder de knop Feestavond 2005 in het menu bij Vereniging en bij Diverse foto's. Je kunt ook hier klikken om het verhaaltje en de foto's te bekijken.
 
Feestavond 28 mei, 40-jaar 1 juni 2005, HM
Op zaterdag 28 mei 2005 werd de jaarlijkse feestavond van sv de Groene Jager gehouden. Daarbij werd tevens het 40-jarig jubileum gevierd. Helaas waren niet alle leden aanwezig, vanwege vakanties en dergelijke, maar het werd toch een zeer gezellige avond. Gestart werd om 18.00 uur met klootschieten. Vanaf 20.00 uur werden we ontvangen bij café-restaurant Peters te Borculo. Er werden allerlei prijzen en bloemen uitgereikt. Daarna werden we vermaakt door de spreker Bas de Stofjas uit Beltrum. Iedereen lag blauw van het lachen. Later op de avond konden we genieten van een warm en koud buffet.

Kijk in het menu bij Vereniging of Diverse foto's of klik hier voor een verhaaltje en vele foto's van de Feestavond 2005. Hier zie je alvast wat foto's. Klik op een foto om een vergroting te zien:


 
Enkele schutters winnaar AC 9 juni 2005, HM
In het seizoen 2004-2005 hebben 3 teams van de Berkelschutters deelgenomen aan de LIGA Afdelingscompetitie van de afdeling Achterhoek-Betuwe van District 2 van de KNSA. Met het tweede team van de Berkelschutters vielen in de prijzen Bennie Bleumink en Arjan Harbers. Ze werden met overmacht eerste in poule II.
 
Finales GEB Trofee 23 mei 2005, HM
Op 28 april werd bij sv Diabolo de finaleavond gehouden van de GEB Trofee. Marcel Assinck van sv de Groene Jager won deze finale! Op 1 mei 2005 werd de finaledag van de GEB Trofee voor de jeugd gehouden. Martijn Temmink van sv de Groene Jager greep net naast de prijzen en werd er vierde. Voor de uitslag zie de website Schietbond GEB.
 
Finaledag juniorencompetitie afdeling 24 april 2005, HM
De finaledag van de juniorencompetitie 2005 van de Afdeling Achterhoek-Betuwe van District II van de KNSA werd op 24 april georganiseerd door sv de Berkelschutters in het schietgebouw van sv Diabolo. Arjan Harbers van sv de Groene Jager werd er tweede na een zeer spannende finale.
 
Persoonlijke resultaten in de GEB-competitie 15 april 2005, HM
Ook de persoonlijke klasse winnaars van de GEB-competitie zijn bekend. Arjan Harbers werd eerste in de B-Klasse, Henry klein Hesselink werd tweede in dezelfde B-Klasse en Herman Wegdam werd derde in de D-Klasse. Van harte gefeliciteerd namens het bestuur!
Voor de uitslag zie de website Schietbond GEB.
 
Uitslagen teams in de GEB-competitie 23 maart 2005, HM
De einduitslagen van de teams in de GEB-competitie zijn bekend. Ons team Groene Jager 1 werd tweede in de A-Klasse, Groene Jager 2 werd zevende in dezelfde A-Klasse, Groene Jager 3 werd met overmacht kampioen in de B-Klasse en Groene Jager 4 werd vijfde in de D-Klasse. De leden van Groene Jager 1 en vooral Groene Jager 3 van harte gefeliciteerd!
Voor de uitslag zie deze uitslag.
 
www.schietbondgeb.nl is nu ook live 14 maart 2005, HM
Met ingang van 14 maart 2005 is de website www.schietbondgeb.nl live. Omdat op die site alle wetenswaardigheden, zoals nieuws, uitslagen en standen, zijn vermeld is het niet meer nodig dat soort informatie op de site van schietvereniging de Groene Jager te vermelden. Vanaf nu zal hier alleen nog informatie specifiek over de Groene Jager en haar leden te zien zijn.
 
www.groenejagerborculo.nl is nu live 6 oktober 2004, HM
Deze website www.groenejagerborculo.nl is op 6 oktober 2004 live gegaan! Het belangrijkste doel van deze website is het informeren van de leden en de familie van met name de jeugdleden van sv de Groene Jager. Maar ook leden van andere schietverenigingen zoals ssv de Berkelschutters kunnen er hun informatie weghalen. Er worden diverse wedstrijdschema's maar ook uitslagen in bijgehouden. Alle mogelijke input is hiervoor welkom, ook foto's en dergelijke. Er is ook ruimte voor verhaaltjes van jeugdschutters, etc.
 

   terug