Home Vereniging Accommodatie Teams Resultaten Jeugd Training Foto's Links


Foto's feestavond sv de Groene Jager 2005

Op zaterdag 28 mei 2005 werd de jaarlijkse feestavond van sv de Groene Jager gehouden. Daarbij werd tevens het 40-jarig jubileum gevierd. Helaas waren niet alle leden aanwezig, vanwege vakanties en dergelijke, maar het werd toch een zeer gezellige avond. Het weer werkte in ieder geval mee ('s avonds nog 20 plus). Gestart werd om 18.00 uur met klootschieten, halverwege de route werd er nog even gestopt voor een drankje. Tussendoor was er regelmatig oponthoud omdat er naar de kloot moest worden gevist.

Vanaf 20.00 uur, toch nog op schema, werden we ontvangen bij café-restaurant Peters te Borculo. Robert Peters is ook lid van de vereniging, vandaar dat ook Robert en Anja deelnamen aan de feestavond (natuurlijk moesten ook zij zo nu en dan de handen uit de mouwen steken). Robert had gezorgd voor koffie en gebakjes met op elk het getal 40.

De voorzitter, Richard Harbers, had een bloemetje voor de familie Peters vanwege de goede ontvangst en bijdrage aan de avond. Richard had ook een bloemetje voor de jubilaris Gerrit van Dongeren (40 jaar lid). Frans te Bogt is overigens ook 40 jaar lid maar miste het bloemetje vanwege zijn vakantie. Ook reikte Richard de prijzen voor de klassewinnaars van de onderlinge competitie uit. Voor het nieuwste lid Martijn Temmink was er een aanmoedingsprijsje.

Daarna werden we vermaakt door de spreker Bas de Stofjas uit Beltrum. Iedereen lag geregeld blauw van het lachen, vooral ook omdat sommige leden in de maling werden genomen. Later op de avond konden we genieten van een warm en koud buffet.

De eerste foto's zijn genomen door de webmaster. Onderaan zie je een aantal foto's genomen door Arjan en zijn moeder. Klik op een willekeurige foto om een vergroting te zien:

en nog een aantal foto's genomen door Arjan en Karin Harbers:


   terug