Home Vereniging Accommodatie Teams Resultaten Jeugd Training Foto's Links


Online winkelen en sv De Groene Jager steunen!


Sinds 2009 bestaat de website Steunmijnclub.nl. Dat is een landelijk initiatief met als doelstelling clubs en verenigingen zoals Schietvereniging De Groene Jager, helemaal gratis te laten meeprofiteren van de vele aankopen die tegenwoordig worden gedaan via internet.

Je kunt, wanneer je iets koopt bij een webwinkel, onze club daar kosteloos mee sponsoren. Het werkt als volgt:

Klik op het logo links onderin het menu of op bovenstaand logo om direct bij Schietvereniging De Groene Jager binnen Steunmijnclub.nl uit te komen. Je kunt ook direct naar Steunmijnclub.nl gaan en vervolgens Schietvereniging De Groene Jager opzoeken.

Je hebt ook de mogelijkheid om één van onze teams te kiezen. Voor een team met een opvallend goede bijdrage volgt wellicht nog een attentie.

Selecteer daarna de webwinkel waar je iets wilt kopen. Automatisch zal een klein deel van jouw aanschafprijs worden bijgeschreven op de rekening van onze club.

Op Steunmijnclub.nl vind je niet alleen webwinkels die sportartikelen verkopen. Ook voor andere artikelen zoals CD's, DVD's, mobiele telefoons en mode, tot zelfs het boeken van een skivakantie kun je er terecht. Je ziet er trouwens niet in één keer alle mogelijk webwinkels. Tik daarom bij 'Zoek een webwinkel:' een deel van de naam van de website in (bijvoorbeeld 123 voor 123inkt.nl of media voor mediamarkt.nl) of bekijk via het menu 'Categorien' (bovenin het scherm) alle mogelijke webwinkels. Kies daar een categorie zoals 'Media en software' of 'Elektronica en telecom' of 'Reizen' en maak dan een volgkeuze.

Wanneer jij hiervan gebruik maakt, verandert het voor jou niet. Je krijgt nog steeds dezelfde aanbiedingen en kortingen. Je bent alleen ineens gratis sponsor van je eigen club geworden. Deelname is voor iedereen helemaal gratis!

Het geld dat we hiermee verdienen, kunnen we heel goed gebruiken voor bijvoorbeeld luchtgeweren van de vereniging voor met name de jeugd. Wij roepen iedereen op mee te doen aan Steunmijnclub.nl. Vraag ook je ouders en broers en zusters dit initiatief te steunen.

Bij voorbaat dank!

Het bestuur van SV De Groene Jager